3 fede gadgets alle burde eje

29 september 2021
Steffen Hansen

Er du også lidt af en gadget nørd? Elsker du alle former for elektroniske dimser, der kan alverdens ting? Så er denne artikel for dig. I denne artikel vil vi komme med et bud på tre gadgets, du simpelthen er nødt til at eje. De kan bådes bruges praktisk eller for sjov, så der er noget for enhver type gadget freak.

DJI Mavic Drone

Hvis man først har prøvet at flyve med en drone, samt optage film i 4K kvalitet set fra oven, så er det svært ikke at være hooked. Først og fremmest er det sjovt at flyve rundt, men der hvor der bliver endnu sjovere, er når man se alt fra oven. Man kan filme de smukkeste landskaber og flyve højt over byen og optage fantastiske film i den højeste kvalitet. Hvis man virkelig er hooked, så kan man også lave fantastiske naturfilm og lægge musik på videoen.

Realwear Smartglasses

Disse seje smartglasses har et mere praktisk formål, da de er designet til industrien. Kort sagt, så ser de alt hvad du ser, i den forstand, at det du ser bliver sendt til en tablet eller smartphone, så andre kan se hvad du ser. Dette er smart hvis man f.eks. foretager forskellige former for inspektioner, og har andre med på råd. Er du interesseret et par smartglasses, kan du læse mere om dem her: https://innomize.dk/services/65-realwear-smartglasses/ 

Serafim Laser Keyboard

Her har vi at gøre men gadget der både har et praktisk formål og er super fed at bruge. Dette keyboard til din computer, bruger hologrammer til at danne et keyboard på dit skrivebord, og i stedet for at taste på et tastatur, taster du direkte på dit skrive på. De indbyggede sensorer registrerer hvor du trykker og gør dermed det at skrive en tekst eller en email, til en super fed oplevelse.

Flere Nyheder