Bliv knivskarp til Office 365

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at lære Office 365. Her i indlægget finder du nogle råd og tips til, hvordan du kan komme i gang, og hvordan du hurtigt kan blive dygtig til programmet.

Hvad er Office 365

Office 365 er et stykke software udviklet af Microsoft. Det inkluderer den gode gamle Office pakke, som man for nogle år tilbage var nødsaget til at købe en fysisk CD med, hvis man ønskede at installere. Nu er det hele online, og derfor kan man få Office pakken, sin e-mail og meget andet på nettet, så man kan tilgå det hvor som helst, når som helst.

Sådan lærer du Office 365

Hvis du ønsker at lære Office 365, og er helt grøn på området, så er der forskellige måder du kan gå til opgaven. Der er flere steder i Danmark forskellige kurser, som man kan tilmelde sig. Til disse kurser kan du blive uddannet i at bruge Office 365, hvad du kan bruge programmet til, og også lære, om det er noget I kan bruge hos din arbejdsplads.

Ønsker du ikke at bruge tid på tilmelde dig et kursus, så kan du prøve at lære det selv. Der findes i dag mange fantastiske guides på internettet, som kan hjælpe dig på vej. Microsoft har en kæmpe vidensportal, hvor der er guides, illustrationer og meget mere. Fungerer de ikke for dig, så er der mange individuelle personer, som har udformet guides. Guides der kommer på skrift såvel som på video.

Hvad så efter?

Når du har lært Office 365 kan det være du tænker over, hvordan du kan bruge det i din hverdag. Du kan bruge Office 365 som privatperson, men det bruges også af mange virksomheder til deres interne brug. Derfor kan du med god samvittighed tilføje det til dit CV, så du potentielt bliver valgt over en anden kandidat når du søger job.