Drømmer du om at forkæle dig selv med en smuk ring?

Som kvinde elsker du sikkert flotte smykker. Til tider i livet kan du opleve, at du får lyst til at forkæle dig selv med en fint smykke. Det kan være, efter du har opnået noget stort. Måske fået en stor forfremmelse? Eller bare et helt nyt job?

Smykker er super fine at bruge til at markere en forandring i livet. Måske skal smykket være der, for at du kan huske tilbage en speciel tid i dit liv eller det du engang opnåede. 

Forkæl dig selv med en ring fra Laura Solitaire 

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med et luksuriøst smykke, så er ringene fra Laura Solitaire helt oplagte. 

Det er de fineste diamantringe, med én sten, i både guld, rosenguld og hvidguld. Ringene fås med diamant i karat enten 0,10 – 0,20 – 0,30 – 0,40 og 0,50. Der er derfor en størrelse for enhver smag og prisklasse. 

Når du køber en sådan lidt dyrere ring, er det en god idé at tage lidt overvejelsestid. Så du f.eks. er helt sikker på, at den skal være i hvidguld eller med en bestemt størrelses diamantsten. 

Køb et matchende smykke til din enstensring

Er du alligevel i gang med at “spoile” dig selv? Eller er det blevet tid til ny selvforkælelse? Så kan du med fordel supplere din ring fra Laura Solitaire med en flot halskæde. 

Disse kommer nemlig i matchende udgaver, der passer til enstensringene fra mærket. Det vil sige i enten guld, hvidguld eller rosenguld og med de samme størrelses diamantsten. 

Smykker fra Laura Solitaire er naturligvis også nogle helt perfekte gaver. Til kvinden i dit liv. Til studenten, konfirmanden eller fødselaren. Det er en gave, enhver vil blive glad for at modtage. 

Lige såvel kan enstensringene også være en utrolig simpel og fin forlovelsesring. De er æstetiske og tidløse og kan matche ethvert andet smykke. Se et stort udvalg her: 

https://caratdiamanter.dk/maerker/laura-solitaire-by-carat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *