Emaljering af badekar – i stedet for at smide karret ud

01 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du en hund efter luksus og wellness, og nyder du af samme grund at fylde dit badekar med varmt vand og slappe af til tonerne af dæmpet musik? Så er du sikkert glad for at have et badekar i eget badeværelse. Men er karret slidt og plettet er det ikke længere så indbydende og så bør du lade emaljen reparere.

Hvorfor ikke bare købe et nyt badekar?

Måske tænker du at det er nemmere bare at smide det gamle badekar ud og erstatte det med et nyt ét af slagsen. Men faktisk kræver en udskiftning af et badekar temmelig meget arbejde, og viser sig i langt de fleste tilfælde at være en temmelig dyr omgang.

Når du skal af med det gamle badekar skal soklen først brydes ned – i hvert fald hvis der er tale om et indbygget badekar, hvilket er den hyppigst forekommende model. Dernæst skal selve karret bortskaffes. Dette kan godt være vældig omstændeligt, især hvis du ikke har en bil, eller bor højt til vejrs i en etage ejendom.

Du skal ud og have fat på et nyt badekar – og et sådant er ikke billigt. Soklen skal mures op på ny. Og måske skal afløbet endda flyttes hvilket betyder at du skal betale i dyre domme for en autoriseret VVS installatør.

Hvad koster emaljering af badekar?

Hvis du i stedet vælger at lade badekarret forsyne med en ny emalje på indersiden slipper du langt billigere. Du skal nemlig til dette formål blot bruge en badekarsmaler.

Samtidig er det langt nemmere og hurtigere at udskifte emaljen i et badekar end at udskifte hele karret. På blot fire timer kan en dygtig badekarsmaler forsyne dit badekar med en ny skinnende emalje. Og efter blot et døgn kan du atter tage dit badekar i brug.

Kontakt Emaljespecialisten.dk for et godt tilbud på reparation af emaljen i dit badekar.

Flere Nyheder