Er sexlegetøj egentlig noget, der er sæsonbetonet?

Kender du det, at man siger, at man hovedsageligt griller om sommeren, hvor man mest kan være ude, og så mener flertallet også, at det jo er sjovest at bade i de varme måneder udenfor, hvor vandet i gennemsnit er varmere.

Men der er jo også dem, som siger, at man kan grille hele året, og der ikke er noget, som hedder dårligt vejr til at grille i, så længe man har det rette udstyr og de bedste foranstaltninger til at sikre, at der ikke sker uheld.

Desuden findes der jo også vinter- og helårsbadere, som vil sige, at kroppen og sindet har godt af dagligt at få en dukkert ude i naturen i det naturlige vand, og at vi burde udnytte det, når nu der er så meget kystlinje i Danmark.

Selvom disse mennesker er i undertalt generelt, hvis man måler over én kam, så er der dog sikkert noget om det.

Men gælder det samme med sexlegetøj?

Vi vil sige nej, for sexlegetøj er ikke noget, som man skal bruge på bestemte tidspunkter af året.

Det er da klart, at der kan være noget, som man foretrækker at bruge under specielle forudsætninger, der er afhængige af naturen og at kunne være udenfor, men disse ting kan også bruges indendørs, selvom man måske ikke får det samme udbytte af dem.

Meget sexlegetøj er som regel bygget til, at man som udgangspunkt skal bruge det indendørs, men det betyder så samtidig ikke det omvendte, at det er helt umuligt at bruge det udenfor, så længe man forstår at have nogle sikkerhedsregler og holde øje med, at det ikke bliver vådt på den dårlige måde, mudret, snasket, får insekter i sig eller lignende, som man ikke ønsker oppe eller inde i sig.

Nogle gange kan man endda læse på pakken til ens sex lege tøj, om det kan bruges til udendørsforhold.