Et pakkelabel har mange detaljer i sig

24 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Hvorfor skal der egentlig være så mange specifikationer og detaljer på en pakkelabel?

Når vi andre almindelige borger skal sende en pakke eller et brev, så sørger jo vi bare for at pakke det godt nok ned og skrive en modtageradresse på og eventuelt også en afsenderadresse, og så husker vi lige porto til sidst, og så er den pakke jo sendt!

Men når man modtager en pakke fra en butik, hvor man har købt noget, så er den maskinskrevet og formentlig også printet ud den label med alle de forsendelsesinformationer, der er på den.

Er det virkelig nødvendigt med alle de informationer, og kunne man ikke gøre det nemmere ved at spare noget af det væk og bare skrive det i hånden?

For det første er det virkelig hurtigere, at man har nogle standardiserede labels, hvor man bare lige skal ændre forsendelsesinformationer og det andet på en maskine, så det hurtigt er rettet til, inden man printer det ud.

Det skal der skam stå på en pakkelabel 

Alle de informationer faktisk vigtige, og det er med til at sikre, at pakken kommer sikkert frem til dig.

Det er nemlig med de informationer, at man blandt andet kan skanne pakken, fra den bliver sendt, og den kommer frem til dig, så man altid kan se, hvor den befinder sig henne.

De informationer er med til at gøre, at pakken lettest finder frem til din dør, din postkasse eller det afhentningssted, som du har besluttet, at pakken skal hentes ved.

Så kan man også skanne pakken og kvittere for, at man har modtaget den, og det kører baglæns i alle led, så alle parter ved, at nu er den forsendelsen nået frem fra butik til postvæsen/budbringer til fordelingsstationen og videre fordeling til dem, der skal sende den ud til dig i dit område.

Flere Nyheder