Få bil lån uden krav om udbetling online

Mange mennesker kører fortsat rundt i gamle biler. Dette er der som regel én klar grund til – og det er, at det koster mange penge at anskaffe en ny én af slagsen. I Danmark er nye biler belagt med skyhøje skatter og afgifter, som sender bilernes nypriser på himmelflugt. Det er nærmest umuligt for helt almindelige mennesker at betale for en ny bil kontant, da det er de færreste, som har den slags penge på kistebunden. Og dette medfører så, at alt for mange gamle, usikre, slidte og aldeles ikke spor miljøvenlige biler triller rundt på de danske veje.

Køb en ny bil – spar penge og skån miljøet

Men du behøver ikke at have flere hundrede tusind kroner i kontanter for at anskaffe dig en ny bil. Det er nemlig muligt at optage ganske fordelagtige billån til finansiering af bilkøb – og disse lån er ikke nødvendigvis specielt svære at opnå.

Hos Ikano Bank kan du ansøge online om et billån – og der stilles hverken krav om sikkerhed eller udbetaling. De eneste krav, du skal opfylde for at kunne opnå et billån hos Ikano Bank, er, at du skal være bosiddende i Danmark, over 18 år gammel, og ikke registreret hos hverken RKI eller Debitor Registeret. Opfylder du disse simple krav, er du kvalificeret til at ansøge om et billån hos Ikano Bank – og dermed være godt på vej til at finansiere din nye bil.

Med en ny bil sparer du en formue på dyre værksteds regninger, og da motoren i en ny bil samtidig er mere energi effektiv, vil dette tydeligt kunne mærkes på din brændstof økonomi. Og dette har samtidig en afgørende betydning for dine udgifter til grønne afgifter, idet bilen er langt mere miljøvenlig end en tilsvarende ældre model.

Læs meget mere, og beregn billån på ikanobank.dk