Find Danmarks mest fordelagtige pris på luft til vand-varmepumpe

Regeringen er netop her i 2020 indgået en særdeles ambitiøs klima aftale som indebærer udskiftning af alle gamle olie og gas fyr rundt omkring i de små hjem. Huse over hele Danmark skal simpelt hen varmes op på mere klima og miljø venlig vis. Og hvis du ønsker at være på forkant med den grønne udvikling kan du allerede nu skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe.

Hvor finder jeg den bedste pris på luft til vand varmepumpe?

Er du således i markedet efter en moderne og drift sikker varmepumpe som kan afløse dit gamle olie eller gas fyr kan du med fordel tjekke Nærvarme Danmark.

Nærvarme Danmark er ikke en varmepumpe forhandler som du kender dem. Hos Nærvarme Danmark kan du nemlig lease en luft til vand varmepumpe på abonnement. Dette er måske noget for dig som ikke har mulighed for at erlægge det store engangs beløb som er forbundet med anskaffelse af en luft til vand varmepumpe. Selv om en luft til vand varmepumpe har tjent sig selv ind på relativt kort tid er det alligevel et temmelig stort beløb – i de fleste tilfælde over 100.000 kroner – som skal op af lommen i en anledning.

I stedet tilbyder Nærvarme Danmark en abonnements ordning for varmepumper. Når du vælger at lease din luft til vand varmepumpe gennem Nærvarme Danmark får du den rette kompetente hjælp til anskaffelse af den helt rigtige varmepumpe som i ydelse passer perfekt til husets størrelse og til husstandens behov. For et væsentligt mindre og langt mere overskueligt engangs beløb får du leveret, monteret og installeret din varmepumpe. Og din abonnements ordning inkluderer selvfølgelig diverse garantier, service eftersyn og eventuelle reparationer af din varmepumpe.

Hvis du ønsker mere information omkring luft til vand varmepumpe på abonnement kan du blive klogere på Nærvarme Danmarks hjemmeside naervarme.dk