Find et Skofa-værksted i København

18 oktober 2021
Miranda Denise Rendboe

advertorial

Hvorfor vælge et autoriseret Skoda værksted i Brøndby?

Skoda-værkstedet har direkte kontakt med fabrikkerne, hvilket gør, at de både har det nyeste og mest moderne udstyr. Ofte kan de stille en diagnose allerede over telefonen, hvilket gør at både du og personalet sparer tid. Når du overlader din Skodabil til fabrikken, er det i hånden på veluddannede fagfolk, som ved, hvad de laver. De sendes på kursus flere gang årligt, så de er opdaterede omkring det nyeste.

Ved autoriseret service får du ret til vejhjælp. Derudover holdes din Skoda opdateret via opdateringer, hvis du lader den blive serviceret hos en autoriseret forhandler. Når bilen skal sælges, kan du få mere for den, da denne forhandler kan se historikken i forhold til bilen, de kan godkende, at kilometertallene er korrekte, og at service er korrekt og overholdt. Det kan hjælpe gevaldigt på salg af bilen i form af tid og liggepris. 

Gratis rådgivning 

Er du i en situation, hvor du er i tvivl om bilens tilstand, om den skal på værksted, hvad der skal ordnes og pris? Hos det autoriserede Skoda-værksted kan du få gratis rådgivning. Efter en dialog kan du få vurderet, hvad der skal ske, hvad der mangler samt få et overslag på pris. Du kan udleje en bil til en god pris hos dem, hvis ikke du har adgang til en gennem din forsikring. 

Hvis bilen repareres hos et værksted, som ikke er autoriseret, så risikerer du at gå på kompromis med sikkerheden, og at fabriksgarantien bortfalder. Hos det autoriserede Skoda-værksted i Brøndby køres der med prismatch, således at du ikke bliver snydt. Der findes endda serviceabonnementer, som kan hjælpe dig med det, så udvalgte skader ikke er noget, du skal bekymre dig for. Du betaler en månedlig pris med services og en pris, som er skræddersyet efter dit behov. 

Flere Nyheder