Skip to content

Hvor meget Asset management har du brug for?

11 måneder ago

385 words

Det er ikke lige så nemt at svare på, hvad du egentlig har brug for af asset management, da det handler om, hvor meget du har lyst til at satse, investere og se gro i vækst efter de tanker, drømme og videre, du har.

Mere konkret tager vi fat i det eksempel, at du er en virksomhedsejer, der har lyst til at investere noget af dit inventar i form af for eksempel overskud på noget, der kan give et større afkast.

Det kan være, du har tanke om, at du har brug for meget kapital til en udvidelse af forretningen her og nu, som din nuværende indtægt og indkomst ikke kan klare alene på direkte salg af varer eller servicer, men som en positiv investering ville kunne sende virksomheden op i det næste niveau.

Man kan sige, at nogle gammeldags forretningstyper nok er af den opfattelse, at man ikke skal bruge penge, man ikke har, men sådan er tilfældet ikke med asset management, for selvom der for den gamle forretningsmand kan lyde som om, der er tale om noget fancy engelsk slang for noget, der er det rene pyramidespil, så er det stik modsat.

Her overlader du dine værdier af dem, som du har råd til at investere med, så virksomheden ikke går bankerot, hvis det ikke skulle gå godt, til nogle investorer, der kender markedet og har forstand på, hvordan man lader værdier vokse.

I et dansk tilfælde kunne det blandt andet være dem her: https://deasgroup.com/

Denne instans har nemlig stor erfaring med, hvordan man bruger ens værdier, som jo egentlig er det, der er tale om, når man snakker om “assets”, så de vokser sig større til noget, man kan få afkast af, eller man direkte investerer i noget fysisk, der har værdi i sig selv.

På kort eller lang sigt kan man så sælge disse igen, når det er steget i værdi, så man kan få flere penge ud af den investering.