Legetøj og tøj til præmaturbabyer

Hvis du har fået – eller kender nogen der har fået barn inden der er gået de 9 måneder der normalt går i en graviditet, så ved du at babyen skal være længere på hospitalet, har nogle specielle behov i de første mange måneder og at babyen er mindre end babyer født til tiden.

Hvilket tøj skal jeg købe til en for tidligt født baby?

Mens babyen stadig er på neonatal afdelingen på hospitalet, har hun kun brug for en ble og en hat.

Du kan købe meget små størrelser fra https://www.farmorsoutlet.dk/ som har specialiseret sig i tøj til meget små babyer der vejer op til 2.5 kg. Du kan først få almindeligt tøj til din baby, når hun vejer ca. 3 kg.

Udvalget for tidligt fødte eller meget små babyer forbedres hele tiden, og du kan finde en god række stilarter fra praktisk til sød.

Du skal passe på at din lille bitte baby ikke får det for varmt, men han kan også blive kold meget hurtigt. Klæd babyen på i flere lag – for eksempel i en body, og en cardigan – det betyder at du nemt kan tilføje eller fjerne tøj, hvis han eller hun bliver for kold eller for varm.

Du kan også bruge et rumtermometer til at kontrollere temperaturen i dit hjem. For at din baby skal have en behagelig temperatur, skal der være mellem 18 grader og 21 grader.

Hvilket legetøj skal jeg købe til en for tidligt født baby?

Præmaturbørn har ikke brug for legetøj: de kan ikke holde noget, og de kan ikke se meget. Men efter nogle få uger, og kan du være sikker på at din baby vil elske at se på ting med lys og kontrastfarver og lytte til ting, der siger lyde.

Når din for tidligt fødte baby bliver i stand til at få fat i ting og gribe, bliver legetøj med forskellige stoffer eller teksturer til munden gode til at holde din babys opmærksom og stimulere hans eller hendes udvikling. Når din baby er klar til at komme hjem fra hospitalet har de et stort og dejligt udvalg til ham eller hende hos https://www.farmorsoutlet.dk/