Maler i Helsingør – Erfaring og kvalitet

Maler i Helsingør – Dit lokale malerfirma 

Vi er et professionelt og erfarent malerfirma, lokaliseret i Nordsjælland. Vores fineste opgave er at hjælpe dig til at fornye dit hjem, sommerhus, terrasse eller træværk og gøre dette med finesse. Vi lægger en ære i at udføre kvalitetshåndværk og vi har øje for detaljerne. Vores ansatte er fagligt dygtige og kompetente malere, som har specialiseret sig indenfor faget. Vi tror på at kommunikation er vejen, til et succesfuldt samarbejde og med deres store indblik ind i komplementærfarver, materialer i hjemmet, lysindfald og meget mere, kan du altid være sikker på at modtage kyndig rådgivning. Vi er stolte af at kunne assistere dig i næsten alle aspekter i en fornyelse af dit hjem, disse services inkluderer: 

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus
  • Opsætning af filt
  • Spartling af vægge

Uanset hvilke opgaver du har brug for at få ordnet, så står vi til rådighed. Vi differencierer ikke imellem små eller store opgaver, vi går til dem alle med samme gåpåmod og kvalitetsbevidste mentalitet.  

 

Vi vil gerne give dig den allerbedst tænkelige service og have at du skal føle dig tryg når du indgår i et samarbejde med os. Derfor vil vi gerne tilbyde dig vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før arbejdet er tilset og godkendt af dig. På denne måde kan du føle dig helt sikker på, at alt vil leve op til, eller overstige, dine forventninger. 

Vi benytter os ikke af fastsatte priser, men tilpasser vores tilbud specielt til din opgave. Faktorer der kan påvirke prisen og tiden, kan være størrelsen på huset/værelset, hvor mange lag maling det skal have osv. Ved at udforme tilbuddene på denne skræddersyede facon, ved du at du ikke kommer til at betale for emget for dit malerarbejde. 

Har du brug for en maler i Helsingør og ønsker du et tilbud specielt til dig og dit hjem? Så kan du med fordel gå ind på vores hjemmeside, hvor du vil finde al den nødvendige information

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *