Mandlig stripper til julefrokosten?

01 september 2017
Camilla Skøtt
Mandlig stripper til julefrokosten?

Skal pigerne mødes til den årlige julefrokost, så er det måske nu, du skal slå et slag for en mandlig danser – eller stripper, om du vil. Michael Christiansen er tidligere Danmarksmester i poledance, og han leverer det ultimative poleshow i kombination med strip og frække moves. Det er ikke vulgært og klamt; det er frækt, pirrende og eksklusivt.

Det skal være sjovt, frækt – og lidt mere sjovt

Et poledance- og stripshow skal først og fremmest være sjovt for publikum. Det handler ikke om sex, men om at skabe en pirrende og sjov stemning, der  sætter gang i festen – og det leverer Michael. 

Som arrangører er det selvfølgelig jer, der bestemmer, hvordan showet skal sammensættes, og det er jer, der bestemmer graden af nøgenhed og intimitet. Et pole- og stripshow kan sammensættes med følgende moduler:

– poleshow med tricks og dans, ca. 15 minutter.

– poleshow og mandestrip (med udgangspunkt i jeres ønsker), ca. 15-30 minutter.

– almindelig mandestrip, ca. 20 minutter med valgfri uniform.

– poleundervisning, ca. 30-60 minutter.

– bodytequilas

– lapdance

I sætter grænserne ved mandestrip

Som danser og stripper er Michael Christiansen yderst frigjort i forhold til kroppen. Det betyder, at han gerne er fuldstændig nøgen i slutningen af showet, hvis det er det, I ønsker. Samtidig er han klar over, at ikke alle er helt så frigjorte som ham, og derfor er det jer, der bestemmer, hvordan showet skal forløbe.

Et stripshow forløber som udgangspunkt således: en kort intro indleder showet, og her er det muligt at vælge uniform. Stripperen bruger publikum, driller, pirrer og holder øjenkontakt under de seksuelle moves. Herefter kommer den egentlige strip, hvor tøjet tages langsomt af, og der afsluttes med en fræk dans. Hvis I ønsker det, kan showet fortsætte med en Full Monty mandestrip, der betyder, at danseren til sidst er helt nøgen. Yderligere kan bodytequilas og en lapdance inkluderes, og jo mere frigjorte publikum er, des længere varer dansen.

Flere Nyheder