Tre oplevelser der får dig til at føle dig som en indfødt i Liverpool

19 september 2021
Emilie Jacobsen

Det er noget helt særligt at møde de lokale, når du er ude at rejse, smage den lokale mad og prøve de ting af, som de lokale gør. Det giver dig en bedre fornemmelse for stedet, du er taget til. Vil du gerne ind under huden på Liverpool, får du her tre gode råd til, hvordan du kan gøre det. 

1. Tag til en fodboldkamp

Liverpool FC er et af de mest kendte engelske hold – og det med god grund. Holdet spiller nemlig virkelig godt, og det er derfor en fornøjelse at se dem spille. Både i fjernsynet og på hjemmebane. På hjemmebane får stemningen dog lige et gevaldigt nøk opad. Derfor er det oplagt for dig, at du tager ind og ser en kamp, når du er i byen. 

For at slippe for at skulle bøvle med at få billetter selv er det en god ide, at du booker en rejse gennem fodboldpakker.dk. Det er et dansk rejsebureau, hvis speciale er at arrangere fodboldrejser. De ved derfor lige præcis, hvordan de skal få fat i billetterne til de gode kampe. Dermed kan du komme ind og se nogle meget spændende kampe gennem dem. De står også for at arrangere fly og hotel for dig. Læs mere på https://www.fodboldpakker.dk/fodboldrejser/liverpool-fc/ 

2. Besøg undergrundsscenerne 

Når du gerne vil mingle med de lokale i Liverpool, er det også oplagte for dig, at du besøger de mange undergrundsscener. Der spiller up coming bands, og du har dermed mulighed for at høre nogle musikere, der måske en gang bliver store. Det er en ret unik fornemmelse.  

3. Spis scouse

Liverpool er særligt kendt for kødretten scouse, og hvis du vil spise det, som de lokale spiser, er du nødt til at prøve den af. Det kan du for eksempel gøre på spisestederne Baltic Fleet Inn og Ship & Mitre.

Flere Nyheder